Vestel Evc Sarjan latausasemat

Vestel  tarjoaa kestävyyttä ja huipputeknologiaa sähköautojen latauspisteisiin. Meiltä saat mutkattomat ja turvalliset ratkaisut taloyhtiöiden, yritysten tai yksityisautoilijoiden tarpeisiin. Toteutamme sähköautojen latausratkaisut aina suunnittelusta käyttöönottoon ja huoltoihin.

Löydät EVC tuoteperheestämme kolme latauspistettä erilaisiin tarkoituksiin. Latauspisteet ovat 1- tai 3-vaiheisia, ja niihin on saatavilla arkea helpottava etäohjaus sekä etävianluku. Latauspisteen etähallinta mahdollistaa auton lataamisen joustavasti, esimerkiksi sellaiseen vuorokaudenaikaan, kun sähkön hinta on edullisimmillaan.

Nopeaan lataukseen

Vestel EVC tuoteperhe on varustettu Type2-pistokkeella sekä RFID-lukijalla, jonka avulla latauspisteen hallinta helpottuu. Latauskaapeli voidaan lukita kiinteäksi ja asetuksista voidaan ohjelmoida myös muita RFID-tunnisteita latauksen hallintaa varten. Latauspiste voidaan ohjelmoida yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Löydät Finlux Pron valikoimasta 3.7-22kW-tehoiset latauslaitteet, joissa kaikissa on vakiovarusteena sisäänrakennettuna RDC-A-vikavirtasuojaus sekä DC 6mA -vuototunnistin.

EVC-04

Modernia, kestävää ja käytännöllistä

Olemme suunnitelleet latauspisteemme vastaamaan markkinoiden vaatimuksia. Kotelon kestävyysluokka on IK10, mikä tarkoittaa, että se kestää hyvin haastavissa olosuhteissa. Kestävyysluokka luo turvaa esimerkiksi ilkivaltaa ja muita mahdollisia iskuja varten. Veden- ja pölynkestävyys on IP55.

EVC04-sarja tarjoaa hyvät mahdollisuudet hienosäätää latauspiste omiin tarpeisiin sopivaksi. Kaapeli voidaan lukita laitteeseen kiinteäksi tai latauslaite voidaan kytkeäkiinteistön automaatiojärjestelmään. Suuri osa ominaisuuksista löytyy vakiona EVC04-sarjan tuotteista.

Kaikki latauslaitteet löytyvät suoraan varastoltamme, minkä ansiosta pystymme toimittamaan laadukkaat ja luotettavat 1- tai 3-vaiheiset latauslaitteet nopeasti käyttöösi.

EVC-05

Tehokas ja monipuolinen latauspiste 2-puoleisena

Keväällä 2021 julkaisemme uuden EVC-05 Sarjan.

2 x 22 kW Type 2 latauspistoke
Säädettävä latausteho
RCD-A vakiona
DC 6mA tunnustin vakiona
ISO15118 EV saatavilla.

Finlux Pro ympäristön asialla

Kompensoimme toimintamme hiilidioksidipäästöt

Tahdomme tehdä oman osamme ympäristön puolesta, minkä vuoksi kompensoimme vuoden 2020 alusta kaikki Finlux Pro -tuotteiden tuotannon, kuljetusten, varastoinnin, jakelun ja kierrätyksen hiilidioksidipäästöt.

Raportoimme kuukausittain CO2esto Oy:lle markkinoille saatettujen Finlux Pro -tuotteiden kokonaispainon pakkausmateriaaleineen. Yritys laskee ja ostaa ilmoituksemme perusteella pois markkinoilta EU:n suurimmille hiilidioksidin päästäjille (mm. tehtaat ja voimalaitokset) pakollisia päästöoikeuksia. Näin hiilidioksidipäästöt vähenevät Euroopassa valvotusti ja hallitusti.

Kompensoimme Finlux Pro tuotteiden  tuotannon, kuljetusten, varastoinnin, jakelun ja kierrätyksen hiilidioksidipäästö 1.1.2020 alkaen. Oman huoltomme ansioista pystymme huoltamaan Finlux Pro tuotteet, näin ollen pystymme tarjoamaan laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita.