Bat.Power Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste.

EU:n Henkilötietolainsäädännön mukainen tietosuojaseloste.

 

1. Rekisterinpitäjä:

Bat.Power Oy
Y-tunnus: 0872238-2
Huurretie 9, 33470 Ylöjärvi
Puhelin: 03 345 0914

 

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö:

Aleksi Talvitie
Bat.Power Oy
Puhelin: +358 345 0914
Sähköposti: aleksi.talvitie ( at ) batpower.fi

 

3. Rekisterin nimi:

Bat.Power Oy:n asiakkuuteen perustuva  asiakasrekisteri (”Bat. Power Oy:n asiakasrekisteri”)

 

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus:

  • Asiakkuuden hallinnointiin ja ylläpitoon
  • Tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin
  • Bat.Power Oy:n palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen
  • Asiakaskokemuksen parantamiseen
  • Kohdennetun markkinoinnin tuottamiseen
  • Paremman asiakaspalvelun tarjoamiseen

 

5. Rekisterin tietosisältö:

Rekisterissä voidaan käsitellä kaikista rekisteröidyistä seuraavia tietoja:

  • etu- ja sukunimi
  • yhteystiedot (postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite)

Rekisterissä voidaan käsitellä yllä lueteltujen lisäksi seuraavia tietoja:

  • Asiakasnumero
  • Laskutusosoite
  • Ostoshistoria, muun muassa tilatut tuotteet
  • Maksuhistoria
  • Toimitustiedot, kuten valittu toimitustapa ja toimitusosoite

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet:

Tietojen ainoa lähde on käyttäjä itse tai hänen edustamansa yritys. Tämän lisäksi saamme yhteistyökumppaneiltamme suoratoimituksia varten kuluttaja-asiakkaan nimen, osoitteen ja puhelinnumeron.

 

7. Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen:

Tietoja ei luovuteta eikä siirretä kolmansille osapuolille.

 

8. Rekisterin suojaus:

Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat palomuurein, salasanoin ja muin tieto-turvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin suojattuja. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat tilassa, johon on asiattomilta pääsy estetty.

Asiakasrekistereihin on pääsy vain Bat.Power Oy:n työntekijöillä ja henkilökuntamme on koulutettu käyttämään tietoja turvallisesti ja eettisesti.

 

9. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus:

Asiakkaan pyynnöstä häntä koskevia tietoja voidaan muokata, häntä koskeva henkilötieto voidaan poistaa tai anonymisoida Bat.Powerin järjestelmistä. Poisto ja anonymisointi-toimenpide on peruuttamaton, emmekä voi palauttaa poistettuja henkilötietoja.

Henkilötietopyynnöissä ota yhteyttä fin( at )batpower.fi

Säilytämme asiakastietoja vain asiakassuhteen ajan. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa.

 

10. Tietosuojaselosteen muuttaminen:

Bat.Power Oy kehittää liiketoimintaansa jatkuvasti ja pidättää siksi oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä verkkosivuillamme. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen.

Mikäli huomaat, että käsittelyssä on puutteita tai se on lainvastaista, sinulla on oikeus tehdä asiasta valitus tietosuojaviranomaiselle.

 

Evästeet

Sivustollamme käytetään evästeitä (cookies). Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa kävijän laitteelle. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun kävijän tietoja halutaan säilyttää tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle. Evästeet eivät vahingoita kävijän laitetta tai tiedostoja. Eväste voidaan tallentaa kävijän laitteelle pysyvästi tai se voidaan poistaa palvelun käytön jälkeen.

Evästeiden avulla voidaan kerätä muun muassa seuraavia tietoja:

  • kävijän IP-osoite
  • kellonaika
  • selaintyyppi
  • käyttöjärjestelmä
  • näytön resoluutio
  • mitä kautta kävijä on tullut sivustolle (hakukone, suora linkki jne.)
  • aiemmat käynnit sivustolla
  • käytetyt sivut

 

Sivuston omat evästeet

Sivuston omiin evästeisiin voidaan tallentaa sivuston käyttöön tarkoitettuja kävijäkohtaisia tietoja ja asetuksia, kuten esimerkiksi käyttäjänimi, palvelun sisäänkirjautumistiedot, kieli- tai aluevalinta. Tietoja käytetään sivuston toimintojen toteuttamiseen, mukauttamiseen ja käyttäjän tekemien valintojen muistamiseen. Nämä evästeet saattavat olla sivuston toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä. Evästeisiin ei tallenneta tietoa, jota käytettäisiin markkinointiin tai kävijöiden seurantaan muissa palveluissa tai muilla sivustoilla.

 

Kolmannen osapuolen evästeet

Keräämme kolmannen osapuolen tarjoaman palvelun avulla sivuston kävijätilastoja ja analysoimme tietoja. Tavoitteenamme on kehittää sivustomme laatua ja sisältöjä käyttäjälähtöisesti. Kävijäseurannan ja analytiikan toteuttamiseksi palvelut voivat tallentaa omia evästeitään, sekä hyödyntää ja yhdistää tietoja, joita palvelu on kerännyt samasta kävijästä eri sivustoilla.

Varmistamme että EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella käyttämämme pilvi- tai muut verkkopalvelu toimii henkilötietolain mukaisesti.

Lisätietoja palveluntarjoajan toiminnasta, kerättävistä tiedoista, evästeiden käytöstä ja tietosuojakäytännöistä voit lukea kyseisen palveluntarjoajan omalta sivustolta.

 

Sivustolla käytettävät palvelut

Käytämme sivustolla myös ulkopuolista palvelua esimerkiksi markkinoinnin seuraamiseen ja palvelun parantamiseksi entisestään. Alla on lyhyt kuvaus käyttämästämme ulkopuolisesta palvelusta. Suosittelemme, että tutustutte lisäksi palvelun omiin tietosuojakäytäntöihin.

 

Evästeiden hallinta

Voit poistaa olemassa olevat evästeet, sekä estää evästeiden käytön selaimen asetuksista. Evästeiden poistaminen käytöstä voi kuitenkin olla esteenä sivuston asianmukaiselle toimimiselle.