Android ensimmäinen asennus

Android-näyttöjen(VAP400) ensimmäinen asennus

Uusissa Android-näytöissämme ensimmäinen asennus suoritetaan hieman eri tavalla kuin aikaisemmissa malleissamme. Alla olevissa kuvissa ja ohjeissa käydään läpi ensimmäinen asennus vaiheittain.

1. Kielen valinta

Ensikäynnistyksen yhteydessä ensimmäinen asetus joka pyydetään asetettaviksi on laitteen käyttökieli. Tämä valinta suoritetaan kauko-ohjaimen nuolinäppäimillä ja lopuksi painamalla OK-painiketta.

2. Käyttömaan valinta

Seuraavassa vaiheessa valitaan laitteen käyttömaa. Tämä valinta tehdään samalla tavalla kuin 1. kohdan valinta.

3. Laitteen suojakoodin asettaminen

Seuraavassa vaiheessa sinulla on mahdollisuus asettaa laitteeseen “Pin-koodi”. Tämä koodi voidaan asettaa laitteelle suojaksi tehdasasetuksien palauttamisen varalta, jotta palautusta ei voisi tehdä vahingossa vaan kyseinen asetus on suojakoodin takana.

4. Signaaliasetukset

Seuraavassa vaiheessa laitteen tiedot tulevat näkyviin. Tässä vaiheessa sinulla on mahdollisuus tarvittaessa muuttaa laitteen tunnus, näytön suuntaus, ntp-palvelin ja kopioida AV-asetukset USB-muistista.

 

USB-tuonti/vienti ohjeet löydät sivun alaosasta TÄÄLTÄ

5. Kopioi USB-muistista

Mikäli valitsit aiemmassa kohdassa Kopioi USB-muistista tulee sinun vielä valita .zip tiedosto jonka tahdot purkaa laitteeseen. Mikäli olet kopioinut vain yhdet asetukset näkyy tässä ikkunassa vain tuo yksi kopioitu asetustiedostokansio.

6. Auto Launch / Automaattinen numerointi

Seuraavassa vaiheessa laitteen käännös suomeksi pyytää valitsemaan “Automaattisen numeroinnin” asetuksen. Tämä kyseinen asetus on käännetty hieman kehnosti ja englanniksi asetus onkin “Auto Launch”. Tässä kohtaa voit siis tehdä valinnan mikäli tahdot jonkin sovelluksen käynnistyvän automaattisesti laitteen käynnistyksen yhteydessä.

7. Näytön toimintatila

Seuraavassa vaiheessa pystyt asettamaan näytön toimintatilan. Mikäli valitsit USB-kopioinnin aiemmassa vaiheessa ovat kopioidut asetuksesi nyt siirtyneet laitteeseesi. Mikäli et valinnut kopiointia suosittelemme asettamaan seuraavat asetukset:

 

Pikavalmiustila: Reactive
HDMI-herätys: Sallittu
Energy Saving: Off

8. Internet-asetukset

Seuraavassa vaiheessa pystyt asettamaan laitteen verkkoasetukset. Valitse verkkotyyppinne mukaan joko langallinen tai langaton verkko ja syötä langattoman salasana saadaksesi laitteen verkkoon. Voit myös asettaa Internet-ominaisuudet pois käytöstä. Lisäasetuksien avulla voit asettaa sisäisen verkon ominaisuuksia, nämä ovat aina tapauskohtaisia, joten mikäli tarvitset apua sisäverkon asetuksissa voit ottaa yhteyttä ohjeen lopusta löytyvään sähköpostiosoitteeseen.

9. Käyttö ja diagnostiikka

Mikäli tahdot käyttää laitteessa Internet-ominaisuuksia on valmistajan Käyttö- ja diagnostiikkaehdot hyväksyttävä. Mikäli et tahdo käyttää verkko-ominaisuuksia voit ohittaa ehtojen hyväksymisen.

10. OTA-tilat

OTA eli Over the Air-tila tarkoittaa tässä tapauksessa verkon yli saatavia päivityksiä. Tässä vaiheessa voit siis valita miten tahdot päivitykset laitteeseesi. Jokaisen eri asetuksen selitys on luettavissa vasemmalla puolella kuvaa.

11. Laite on käyttövalmis

Laitteen ensimmäinen asennus on nyt suoritettu! Mikäli et kopioinut USB:n kautta AV-asetuksia laitteeseen, suosittelemme vahvasti että ensimmäiseksi asetatte AV-asetukset laitteeseen. Tähän ohjeet löydät TÄÄLTÄ.

Mikäli ensimmäisessä asennuksessa ilmeni ongelmia tai tarvitset apua jonkin spesifin tapauskohtaisen asetuksen kanssa voit ottaa yhteyttä huoltoon: jesse.kallionkieli@batpower.fi tai sami.karvonen@batpower.fi