EV lataus

EVC-Latausasema tuotteemme

Finlux Pro EVC 04 on uusi monipuolinen ja luotettava latauslaite modernien autoilijoiden muuttuviin tarpeisiin. Säädettävän tehon ja lukuisten lisäominaisuuksien vuoksi laite soveltuu niin hybridi-kuin täyssähköautojen lataustarpeisiin kotipihoissa ja työpaikoilla. Saatavilla on mallit sekä pistokkeella että kiinteällä latausjohdolla.

TIETOA LATAUKSESTA

Liitintyypit

Ajoneuvoissa käytetään eri tyyppisiä latauskaapeleita, yleisin AC-latauskaapeli on Type2, tätä kaapelia käytetään suurimmaksi osaksi euroopassa valmisteutuissa ajoneuvoissa. Finlux Pro latausasemat ovatkin varustettu kyseisellä pistokkeella/kaapelilla. Huomioithan latauskaapelia valittaessa, että kaapeli on oikean tyyppinen. Type2 kaapeleita on saatavilla 1- ja 3-vaiheisena, yleisestä suositellaan valittavaksi 22kW kaapeli, jolloin kaapeli ei vanhennu mahdollisen auton vaihdon johdosta. Hybrid ajoneuvot lataavat usein 3.7kW teholla (16A) ja  täyssähköautot ottavat vastaan 11-22kW (16-32A)

Latausteho

Todellisen lataustehon määrittää latausjärjestelmän vähiten tehokas osa. Mikäli lataat hybridiautoa 22kW latauspisteellä, jossa on 3-vaiheinen 22kW kaapeli on todennäköistä, että ajoneuvon oma sisäinen laturi toimii rajoittavana osana ja maksimi latausteho tulee olemaan 3,7kW/h Latausjärjestelmän osat ovat latauslaite, kaapeli ja ajoneuvon laturi. Autamme sinua mielellämme valitsemaan juuri oikean latausaseman tarpeisiisi.  

Riku Koivisto
050 4011 781

Manu Liimatainen

0503219 697